Afvoer laten ontstoppen

Heeft u last van een onaangename geur in uw huis? Loopt het water in uw wastafel langzaam weg, of is uw gootsteen verstopt? Het kan ook zijn dat de afvoer van uw wasmachine verstopt zit. Het is vervelend wanneer dit gebeurt in uw badkamer, keuken of ergens anders in uw woning. Rioolservice West staat klaar om snel en effectief uw afvoer te ontstoppen. 

Om stankoverlast of verergering van het probleem te voorkomen, raden wij aan om een expert in te schakelen. Onze specialisten bij Rioolservice West staan 24/7 voor u klaar om het probleem aan te pakken. Hoewel het mogelijk is om zelf tijdelijk maatregelen te nemen, is het belangrijk om niet te lang te wachten met het inschakelen van professionele hulp, om erger te voorkomen.

Heeft u een spoedgeval? Neem direct contact met ons op.

DIRECT

CONTACT OPNEMEN

BEL: 0174 – 725 814
STUUR EEN EMAIL
verstuur contactformulier

Afvoer zelf ontstoppen? Hier wat tips

Een afvoer ontstoppen met soda, cola of andere ontstoppingsmiddelen kan de redding zijn voor een verstopte afvoer, maar bij de meeste gevallen is alleen een ontstoppingsmiddel niet genoeg. Alhoewel ontstoppingsmiddelen vaak schadelijk zijn voor uw gezondheid kan het zelfs de afvoerleiding beschadigen. Hieronder wat tips wat u zelf kunt doen:

  • Klassieke rubberen ontstopper;
  • Afvoer goed schoonmaken;
  • Zwanenhals schoonmaken/losdraaien;
  • Rioolveer gebruiken;
  • Ontstoppingsmiddelen

Oorzaak verstopte afvoer

Het is vervelend wanneer het water in de wastafel of gootsteen steeds langzamer wegstroomt, dit kan de oorzaak zijn van een verstopte afvoer. Hetzelfde geldt voor uw wasmachine, deze kan makkelijk verstopt raken door zeepresten die zijn opgehoopt.

  • Restafval dat naar de bodem zakt wat zich kan ophopen;
  • Zeepresten en haren zijn erg vettig waardoor deze aankoeken;
  • Onzorgvuldig met de afvoer omgaan

Acute verstopping? Laat uw afvoer direct ontstopt worden!

Door een verstopping in de afvoer kunt u mogelijk uw wastafel, gootsteen of andere sanitaire middelen niet meer gebruikt. Wanneer u last heeft van een totale verstopping is dit zeer lastig om zelf te ontstoppen. Wacht dan niet te lang, dit voorkomt dat stankoverlast en verergering van de verstopping wordt.

Komt u erachter dat uw afvoer verstopt is in de badkamer, keuken of ergens anders in huis, laat hier dan een loodgieter of ontstoppingsbedrijf tijdig naar kijken om uw afvoer te laten ontstoppen. U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken om een verstopping te verhelpen.

Uw wc snel ontstopt, mede dankzij onze goed uitgeruste rioolbus
Contact opnemen
Afvoer laten ontstoppen door Rioolservice West, De Lier, Westland

Afvoer laten ontstoppen?

Schakel Rioolservice West in. Heeft u een noodgeval en direct een rioolspecialist nodig? Dan kunt u ons 24/7 bereiken

0174 – 725 814 of 
Neem contact op