Rioolinspectie

Problemen met het riool en geen idee wat de oorzaak is? Wij kunnen door middel van een rioolinspectie uw riool grondig inspecteren en nauwkeurig in kaart brengen waar de problemen precies zitten. 

De rioolinspectie wordt uitgevoerd met behulp van een speciale camera. Deze camera zorgt ervoor dat we zonder graaf- of breekwerk een kijkje kunnen nemen in het riool en de oorzaak van het probleem kunnen achterhalen. Geen scheur of verstopping blijft ongezien voor de camera en de sonar bepaalt de locatie ervan van het probleem. De opgenomen beelden worden op video/foto vastgelegd. Het probleem kan zo snel en effectief verholpen worden.

DIRECT

CONTACT OPNEMEN

BEL: 0174 – 725 814
STUUR EEN EMAIL
VERSTUUR CONTACTFORMULIER

Rioolproblemen, maar u weet niet waar?

Een rioolinspectie traceren wij snel en zonder graaf- of breekwerk wat het probleem in uw rioleringveroorzaakt.

Contact opnemen

Een Rioolinspectie. Hoe werkt dat?

U heeft last van een onaangename rioollucht in huis? Uw gootsteen, wc, douche of andere afvoer raakt continu verstopt? Maar u heeft geen idee waar nu de oorzaak van dit probleem zit. Dan geeft een rioolinspectie antwoord!

Voor een rioolinspectie maken wij gebruik van een speciale camera, sonar en een rookdetectiemachine. Deze rookdetectiemachine pompt onder hoge druk een grote hoeveelheid onschadelijke (milieuvriendelijke) rook in uw riool of afvoer. Daar waar zich een breuk bevindt zal de rook zijn weg naar buiten weten te vinden, hierdoor weten wij exact waar de breuk of scheur zich bevindt.

Met de camera kunnen wij eenvoudig in uw riool kijken. De camera legt videobeelden vast en maakt foto’s. Zo krijgen wij snel een beeld van huidige staat van uw riool en kunnen we verstoppingen eenvoudig zien.

Rioolinspectie door Rioolservice West

Met een rioolinspectie ontdekken wij

  • waar het mankement in uw riool zich bevindt
  • waarom u riool continu verstopt raakt
  • wat de huidige staat van uw riolering is
  • waarom u een rioollucht in uw huis ruikt

Graven is niet nodig

Dat is het voordeel van deze rioolinspectie. En als er breekwerk nodig is dat we dit heel gericht kunnen uitvoeren, doordat we weten waar het probleem zich bevindt. Na het opsporen van de oorzaak kunnen we ter plekke een reparatie uitvoeren of het riool voor u ontstoppen.

Loodgieter in Westland De Lier met spoed nodig

Riool laten inspecteren?

Rioolservice West ontdekt waar uw rioolprobleem vandaan komen. Maak een afspraak voor een rioolinspectie via:

0174 – 725 814 of 
Neem contact op