Loodgieter Westland

Heeft u problemen met uw riool? En heeft direct een loodgieter in Westland nodig? Neem dan contact met ons op. Wij werken met diverse technieken voor het opsporen en het verhelpen van uw rioolprobleem. We voeren een inspectie uit zonder hak- en breekwerk

Is uw riool verstopt of verzakt? Ruikt u nare geurtjes of heeft u last van rioolvliegjes? U kunt met alle voorkomende rioolproblemen bij ons terecht!
Wij beschikken over vakbekwame medewerkers en een volledig uitgeruste service bus.

DIRECT

CONTACT OPNEMEN

BEL: 0174 – 725 814
STUUR EEN EMAIL
VERSTUUR CONTACTFORMULIER

Heeft u een loodgieter nodig in het Westland? Neem contact met ons op.

 Onze loodgieters zijn getraind in snel te herkennen wat uw probleem én de oplossing is.

Contact opnemen

Onze loodgietersdiensten in ’t Westland

Rioolservice West is gevestigd in De Lier, in de gemeente Westland. Ons werkgebied bestrijkt de gehele randstad en voor zakelijke klanten zijn we zelfs daar buiten regelmatig actief. Onze monteurs zijn goed opgeleid en hebben al vele jaren ervaring.

De klanten van Rioolservice West zijn heel divers, naast particulieren en VvE’s zijn wij ook de vaste partner van een aantal bedrijven in verschillende segmenten. Bij deze bedrijven doen wij veelal ook preventief onderhoud. Door de riolering preventief met hoge druk te reinigen, houdt u het riool schoon en zullen er zich minder snel ophopingen voordoen, wat verstoppingen voorkomt.

Rioolinspectie door Rioolservice West

Schakel dé loodgieter Westland in als:

DIRECT CONTACT

Veelgestelde vragen over diensten van een loodgieter

Wat doet een loodgieter?

Een loodgieter verhelpt verstoppingen in afvoer- en rioleringssystemen. Met onze loodgietersdiensten doen we dit in de regio Westland. De loodgieters van Rioolservice West zijn gespecialiseerd in het opsporen en verhelpen van verstoppingen. Onze ontstoppingsdienst beschikt bovendien over speciaal gereedschap en een volledig uitgeruste servicebus. Heeft u last van een verstopping en woont u in het Westland? Schakel onze loodgieters in!

Onze loodgieters kunt u ook inschakelen wanneer u uw riool (preventief) wilt laten reinigen, inspecteren of repareren.

Hoe vind ik een goede loodgieter?

Let bij het kiezen van een loodgieter goed op. Het aantal jaren ervaring, de afspraken en of de loodgieter aangesloten is bij een branchevereniging zijn belangrijke kenmerken. De Consumentenbond schrijft: “Kies voor een lid van branchevereniging Techniek Nederland”. Als loodgieter in de regio Westland zijn we trots dat we lid zijn van Techniek Nederland. Het helpt voor u als een loodgieter lid is van deze vereniging, omdat u zo garantie heeft dat de loodgieter beschikt over de juiste kennis en (moderne) apparatuur.

Wat kost het inhuren van een loodgieter?

De kosten van het inhuren van een loodgieter zijn per klus verschillend. De aard van het probleem speelt een grote rol. Bij een complexere verstopping is meer tijd nodig. Doordat onze loodgieters gebruik maken van de nieuwste apparatuur, sporen we het probleem snel op. Dit scheelt in arbeidstijd voor u. Wilt u de prijs weten  voor het oplossen van uw rioolprobleem, neem van direct contact met ons op.

Kan ik zelf het werk van een loodgieter doen?

Is uw rioolprobleem of verstopping van milde aard, dan kunt in in sommige gevallen uit de voeten met huis-tuin- en keukenmiddelen. Zo kunt u proberen of u verstopping verholpen wordt met vloeibare gootsteenonstopper of doormiddel van een spiraal. Zonder technische kennis raden wij u af om andere oplossingen te proberen. Onze loodgieters komen regelmatig rioleringen tegen die ernstiger zijn beschadigd dan nodig door eigen pogingen het probleem te verhelpen.

Loodgieter in Westland De Lier met spoed nodig

24/7  bereikbare Loodgieter in ’t Westland

Rioolservice West ontdekt waar uw rioolprobleem vandaan komen. Maak een afspraak voor een rioolinspectie via:

0174 – 725 814 of 
Neem contact op