Rioolvliegjes bestrijden

Last van Rioolvliegjes? Rioolservice West helpt u van de vliegjes af en pakt de oorzaak van het probleem aan. Want met alleen het bestrijden van de rioolvliegjes komen deze weer terug. Bel direct met Rioolservice West om uw probleem met Rioolvliegjes op te lossen.

U ziet steeds meer kleine grijze vliegjes in uw huis, bijvoorbeeld bij de afvoer van gootsteen, in en onder bloempotten, bij het doucheputje of andere vochtige plekken. Dan is de kans groot dat u last heeft rioolvliegjes. Vaak het gevolg van een defect in uw riolering.

DIRECT

CONTACT OPNEMEN

BEL: 0174 – 725 814
STUUR EEN EMAIL
verstuur contactformulier

Last van Rioolvliegjes? Laat deze direct bestrijden.

En de diepere oorzaak ervan aanpakken!

Contact opnemen

Wat zijn rioolvliegjes?

Rioolvliegjes zijn kleine, zilverkleurige driehoekige vliegjes. Ze zijn 1 tot 5 millimeter groot en hebben behaarde vleugjes en leven graag in donkere vochtige ruimtes. Hun voedsel vinden ze voornamelijk in rottend water, wat door verstoppingen ook in uw afvoer kan ontstaan. De vrouwelijke vliegjes kunnen zo’n 200 eitjes per dag leggen, waardoor zij zich razendsnel kunnen voortplanten. Daarom is het van belang om de rioolvliegjes zo snel mogelijk te bestrijden. En de oorzaak ervan, vaak een verstopte riolering, op te laten lossen.

Zijn rioolvliegjes gevaarlijk?

Dat rioolvliegjes veel slechte bacteriën en schimmels met zich meedragen, zal geen verassing zijn. Aangezien hun favoriete plekje onze riolering is. Nu zal een aantal vliegjes zal niet direct gevaar voor uw gezondheid opleveren. Maar gezien de snelheid waarmee zijn zich voortplanten worden een aantal vliegjes al snel een plaag. En zullen die beestjes zich al snel door uw hele huis bevinden, ook op plekken waar u bijvoorbeeld eten verwerkt. Niet zo’n hele frisse gedachte natuurlijk. U kunt waarschijnlijk zelf wel bedenken welke gezondheidsrisico’s dat met zich meebrengt.

Daarom raden wij u aan om de rioolvliegjes zo snel mogelijk te laten bestrijden en uw riolering te laten inspecteren.

Rioolvliegjes, ook wel Motmuggen genoemd

Uw probleem met rioolvliegjes direct aanpakken?

Wacht niet te lang met het inschakelen van een expert om uw rioolvliegjes te bestrijden en de oorzaak ervan aan te pakken. Zo voorkomt u dat er ware plaag kan ontstaan.

Loodgieter in Westland De Lier met spoed nodig

Noodreparaties en ontstoppingen

Heeft u een noodgeval en direct een loodgieter nodig? Dan kunt u ons 24/7 bereiken

0174 – 725 814 of 
Neem contact op