Rioolvliegjes bestrijden

Last van Rioolvliegjes, ook wel Motmuggen? Rioolservice West uit de Lier helpt u van de vliegjes af en pakt de oorzaak van de rioolvliegjes aan. Want met alleen het bestrijden van de rioolvliegjes komen deze weer terug. Bel direct met Rioolservice West uit het Westland om uw probleem op te lossen met de rioolvliegjes. 

U ziet steeds meer kleine grijze vliegjes in uw huis, bijvoorbeeld bij de afvoer van gootsteen, in en onder bloempotten, bij het doucheputje of andere vochtige plekken. Dan is de kans groot dat u last heeft rioolvliegjes. Vaak is het voorkomen van deze vliegjes het gevolg van een defecte riolering.

Bent u woonachtig in ’t Westland en wilt u het probleem direct verhelpen? Neem dan snel contact met ons op. 

DIRECT

CONTACT OPNEMEN

BEL: 0174 – 725 814
STUUR EEN EMAIL
verstuur contactformulier

Last van Rioolvliegjes in huis? Laat de professionals ze direct bestrijden.

En de diepere oorzaak ervan aanpakken!

Rioolvliegjes laten bestrijden

Wat zijn rioolvliegjes?

Rioolvliegjes zijn kleine, zilverkleurige driehoekige vliegjes. Ze zijn 1 tot 5 millimeter groot en hebben behaarde vleugjes en leven graag in donkere vochtige ruimtes. Hun voedsel vinden ze voornamelijk in rottend water, wat door verstoppingen ook in uw afvoer kan ontstaan. De vrouwelijke vliegjes kunnen zo’n 200 eitjes per dag leggen, waardoor zij zich razendsnel kunnen voortplanten. Daarom is het van belang om de vliegjes zo snel mogelijk te bestrijden. En de oorzaak ervan, vaak een verstopte riolering, op te laten lossen. Woont u in de omgeving van de Lier en heeft u last van rioolvliegjes? Neem dan snel contact met ons op

Rioolvliegjes, latrinevliegjes, motmuggen of aalputmotje?

Het aantal woorden voor één en hetzelfde beestje is een hele hand vol. Maar of het nu gaat om één de bovenstaande namen, of zelfs om een ‘WC-motmug’, het zijn allemaal dezelfde beestjes. En hoewel ‘rioolvliegje‘ de meest gebruikte variant is, is dit insect eigenlijk geen vliegje. Het onfrisse beestje behoort namelijk tot de familie van muggen. Je herkent ze aan hun harige uiterlijk, terwijl hun driehoekige vorm iets weg heeft van een vlinder. De mugjes worden niet heel groot, want een volwassen exemplaar blijft 3 tot 5 mm. Juist hierom zijn de wat kleinere exemplaren moeilijker te vinden, en zijn er vaak al veel meer vliegjes aanwezig dan je met blote oog ziet. Wil je jouw badkamer, keuken of woonkamer grondig ontdoen van deze insecten? Schakel dan onze hulp in die het probleem bij de kern aanpakt.

Zijn rioolvliegjes gevaarlijk?

Dat motmuggen veel slechte bacteriën en schimmels met zich meedragen, zal geen verassing zijn. Aangezien hun favoriete plekje onze riolering is. Nu zal een aantal mugjes in de woonkamer of vliegjes in de badkamer niet direct gevaar voor uw gezondheid opleveren. Maar gezien de snelheid waarmee zijn zich voortplanten worden een aantal vliegjes al snel een plaag. En zullen die beestjes zich al snel door uw hele huis bevinden, ook op plekken waar u bijvoorbeeld eten verwerkt. Niet zo’n hele frisse gedachte natuurlijk. U kunt waarschijnlijk zelf wel bedenken welke gezondheidsrisico’s dat met zich meebrengt.

Daarom raden wij u aan om de rioolvliegjes zo snel mogelijk te laten bestrijden en uw riolering te laten inspecteren.

Rioolvliegjes

Uw probleem met motmuggen direct aanpakken?

Wacht niet te lang met het inschakelen van een expert om de vliegjes te bestrijden en de oorzaak ervan aan te pakken. Zo voorkomt u dat er een ware plaag kan ontstaan. Neem contact op voor de oplossing voor het bestrijden van rioolvliegjes.

Rioolvliegjes laten bestrijden
Loodgieter in Westland De Lier met spoed nodig

Een huis zonder ongedierte? Rioolservice West regelt ’t

0174 – 725 814 of 
Neem contact op