Rioolreiniging

Niets is zo vervelend als stankoverlast of een verstopping van uw toilet. En komt altijd op een ongelegen moment, want niemand vindt het fijn als tijdelijk een douche of wc niet gebruik kan worden. Een verstopt riool voorkomen is daarom veel beter. En dat kan door uw riool regelmatig te (laten) reinigen.

Door dagelijks gebruik van het riool raakt deze langzaam maar zeker vervuild. Natuurlijk let u goed op wat u door de gootsteen wegspoelt. Want uw riool zal veel sneller verstopt raken als u etensresten en vetten door uw riolering wegspoelt. En ook uw doucheputje ontdoet u geregeld van losse haren. Toch kunt u nooit voorkomen dat uw riolering langzaam dichtslibt en dus is regelmatig een grondige reiniging aan te bevelen. U verkleind daarmee de kans op verstoppen en vergroot ook nog eens de levensduur van uw riolering, omdat mankementen eerder worden opgemerkt.

DIRECT

CONTACT OPNEMEN

BEL: 0174 – 725 814
STUUR EEN EMAIL
verstuur contactformulier

Voorkom rioolproblemen, laat uw riolering preventief reinigen

Uw riolering preventief laten reinigen verkleind de kans op verstoppen en vergroot de levensduur van uw riolering.

Maak een afspraak voor rioolreiniging

Zelf uw riool reinigen. Kan dat?

Wij raden aan om dit door een rioolspecialist te laten doen. Al is het maar vanwege de geuren die vrijkomen ;-). Maar u kunt wel zelf actie ondernemen. Periodiek een oplossing van soda en heet water in de leidingen gieten, bijvoorbeeld. U voorkomt zo dat de afvoer van uw gootsteen of wasbak minder snel dichtslibt. Wat u overigens absoluut niet moet doen is het riool reinigen met chemische middelen.

Waarom niet uw riolering reinigen met chemische middelen?

  • Het is schadelijk voor uw gezondheid;
  • het kan brandblaren op de huid veroorzaken;
  • leidingen in het riool kunnen flink beschadigd raken.

Rioolreiniging met chemische middelen zorgt vaak voor meer problemen dan dat het een oplossing biedt.

Wanneer moet u dan uw riolering reinigen?

Heeft u vaak last van verstoppingen, stankoverlast of andere kleine of grote mankementen? Dan kan een van onze vakmannen langskomen voor een rioolinspectie. Mocht uw riolering vervuild zijn, dan is het aan te raden om een rioolreiniging voor uw rioolstelsel in te plannen. Onze vakmannen zorgen ervoor dat alles grondig wordt gereinigd, zodat rioolproblemen in de toekomst tot een minimum worden beperkt.

Riool of afvoer laten onstoppen

Preventief onderhoud aan uw riool

U wilt problemen met uw riolering en een verstopping in uw toilet of gootsteen te allen tijde voorkomen. Een verstopt riool kan leiden tot overlast van vervelende geuren en stank, wanneer er onvoldoende afvoer van uw afvalwater is. Deze stank is moeilijk te bestrijden en kan veel ergernis veroorzaken. Op de lange termijn kan het zelfs gezondheidsproblemen veroorzaken. Het is daarom noodzakelijk dat u problemen met de riolering bij de kern aanpakt. Gelukkig zijn onze vakmannen gespecialiseerd in het voorkomen en oplossen van kleine mankementen of grote rioolproblemen en kunnen zij uw riool voor u reinigen middels preventief onderhoud of een grote schoonmaak.

Door preventief onderhoud aan uw riool zorgt u ervoor dat de kans op rioolproblemen aanzienlijk wordt verkleind. Daarbij is preventief onderhoud van uw riool een voorbode van een langere levensduur van uw riool. Door uw riolering te laten reinigen heeft u niet alleen een schoner riool, maar blijft ook de afvoercapaciteit op peil.

Loodgieter in Westland De Lier met spoed nodig

Preventieve rioolreiniging of uw riool laten reinigen?

U wilt meer informatie of een afspraak inplannen voor een grondige rioolreiniging? Neem dan contact met ons op

0174 – 725 814 of 
Neem contact op

Contactformulier rioolreiniging

Wilt u een afspraak maken voor een rioolreiniging? Vul het onderstaande formulier in en Rioolservice West neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Contactformulier

Rioolservice West
Kijckerweg 131
2678 AC De Lier
Telefoon: 0174-725814
Email: [email protected]