Over Rioolservice West

Ons loodgietersbedrijf is gevestigd in De Lier, in de gemeente Westland. Ons werkgebied bestrijkt de gehele randstad en voor zakelijke klanten zijn wel zelfs daar buiten regelmatig actief. Onze monteurs zijn goed opgeleid en hebben al vele jaren ervaring.

De klanten van Rioolservice West zijn heel divers, naast particulieren en VvE’s zijn wij ook de vaste partner van een aantal bedrijven in verschillende segmenten. Bij deze bedrijven doen wij veelal ook preventief onderhoud. Door de riolering preventief met hoge druk te reinigen, houdt u het riool schoon en zullen er zich minder snel ophopingen voordoen, wat verstoppingen voorkomt.

Privacyverklaring
Bij Rioolservicewest hechten we veel waarde aan uw privacy, maar om onze activiteiten goed uit te kunnen voeren is het soms nodig om persoonsgegevens van u te verwerken. Dit doen we zorgvuldig en in overeenstemming met de wet. Lees hierover alles in onze privacyverklaring. Privacyverklaring

Over Rioolservice West - Onderhoud aan riolering
Logo Techniek Nederland

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid, service en vakmanschap. Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties.
Download hier de algemene voorwaarden Algemene Leveringsvoorwaarden Installerende Bedrijven (ALIB)

Onze kenmerken

Enkele kenmerken welke bij ons hoog in het vaandel staan zijn:

  • Kwaliteit, veiligheid en het milieu
  • Flexibiliteit en bereikbaarheid
  • Een hoog servicelevel
  • Een gezonde no nonsens mentaliteit