Ontstoppingsdienst

Met onze ontstoppingsdient zorgt Rioolservice West dat uw riool professioneel wordt gereinigd, wanneer het verstopt is. Wanneer u onze ontstoppingsdienst inschakelt, kijken we ook altijd verder vooruit dan het acuut ontstane probleem. Als we toch bezig zijn, kijken we hoe we toekomstige verstoppingen kunnen voorkomen. Dit is allen onderdeel van de prijs die we vooraf met u bespreken.

Rioolservice West inspecteert, reinigt én repareert uw riool. En is het noodzakelijk? Dan hebben wij naast onze ontstoppingsdienst ook expertise in huis een nieuwe riolering aan te leggen.

Bent u woonachtig in ’t Westland of de omgeving Zuid-Holland? Neem dan direct contact op indien u van uw rioolproblemen af wilt. 

DIRECT

CONTACT OPNEMEN

BEL: 0174 – 725 814
STUUR EEN EMAIL
verstuur contactformulier


Door onze jarenlange ervaring hebben we voor iedere ontstopping een passende oplossing.

En kunnen we altijd de diepere oorzaak ervan aanpakken!

Ontstoppingsdienst inschakelen

Wat doet de ontstoppingsdienst?

Met onze ontstoppingsdienst verhelpen we verstoppingen in afvoer- en rioleringssystemen. Dit kan zowel in huis, op het werk of in de openbare ruimte zijn. Ons personeel is gespecialiseerd in het opsporen en verhelpen van verstoppingen. Onze ontstoppingsdienst beschikt over speciaal gereedschap en een volledig uitgeruste servicebus om dit te doen. Hierdoor lukt het ons bijna iedere verstopping binnen één werkdag te verhelpen. Rioolservice West verhelpt verstoppingen in afvoerleidingen, wc’s, gootstenen, riolen en andere delen van het rioleringssysteem. Als er een verstopping in je afvoer of riolering is, kunt u onze ontstoppingsdienst inschakelen om dit op te lossen.

Wanneer schakelt u een ontstoppingsdienst in?

U schakelt de ontstoppingsdienst in als er acute problemen zijn met uw riool, óf juist preventief. Het riool is bedoeld voor onze ontlasting en wc-papier. Dat klinkt logisch, toch komen wij geregeld tampons, maandverband, frituurvet, kattengrit, vochtige doekjes, luiers en al het andere dat ook door de buizen ‘past’ tegen. En juist daardoor raken onze rioolbuizen verstopt. Wilt u dit verhelpen, dan heeft u de hulp van onze ontstoppingsdienst nodig.

Is uw riool of afvoer verstopt of zelfs erger? Met behulp van Rioolservice West is het probleem snel én voor langere termijn verholpen.

Hoe schadelijk is een verstopping van het riool?

Een verstopping in het riool kan negatieve gevolgen hebben. Allereerst kan het ervoor zorgen dat het afvalwater niet goed kan worden afgevoerd, wat kan leiden tot overlast en een onaangename geur. Bovendien kan het ervoor zorgen dat het afvalwater terugstroomt in de leidingen, wat kan leiden tot verontreiniging van het huis of het pand. Als de verstopping niet op tijd wordt opgelost, kan het ook leiden tot beschadiging van het rioolsysteem. Wacht u te lang, dan zullen de kosten alsmaar verder oplopen. Het is daarom belangrijk om een verstopping in het riool zo snel mogelijk op te lossen. Schakelt u onze hulp in? Dan bent u verzekerd van kwalitatief werk door gecertificeerde monteurs.

Een snelle oplossing van uw rioolproblemen?

Schakel de experts van onze rioolservice in. Onze ontstoppingsdienst staat 24/7 paraat. Met onze volledig uitgeruste servicebus verhelpen we snel ieder rioolprobleem.

Riool laten ontstoppen
Wouter van de ontstoppingsdienst in het Westland / de Lier
Loodgieter in Westland De Lier met spoed nodig

Een huis vrij van verstoppingen? Rioolservice West regelt ’t

0174 – 725 814 of 
Neem contact op