Ontstoppingsbedrijf – Wat doen wij eigenlijk?

Het riool is bedoeld voor onze ontlasting en wc-papier. Dat klinkt logisch, toch komen wij geregeld tampons, maandverband, frituurvet, kattengrit, vochtige doekjes, luiers en al het andere dat ook door de buizen ‘past’ tegen. En juist daardoor raken onze rioolbuizen verstopt en heeft u de hulp van een onstoppingsbedrijf nodig.

Wat doet een ontstoppingsbedrijf?

Een ontstoppingsbedrijf zorgt ervoor dat het riool wordt gereinigd, wanneer het verstopt is. Maar dat niet alleen, de ontstoppingsdienst doet veel meer werkzaamheden in het riool om een nieuwe verstopping te voorkomen. Zo inspecteert, reinigt, repareert en vernieuwt de ontstoppingsdienst rioleringsstelsels 

DIRECT

CONTACT OPNEMEN

BEL: 0174 – 725 814
STUUR EEN EMAIL
VERSTUUR CONTACTFORMULIER

Rioolproblemen? Huur een ontstoppingsbedrijf in!

Rioolservice West onderzoekt waar uw rioolprobleem vandaan komt en lost het op.

Riool inspecteren

Riool Inspecteren

Problemen met het riool en geen idee wat de oorzaak is? Wij kunnen voor u het riool grondig inspecteren en nauwkeurig in kaart brengen waar de problemen precies zitten.

LEES MEER
Riool inspecteren

Riool Reparatie

Heeft uw een riolering die gescheurd of verzakt is? Wij kunnen de riolering vakkundig voor u repareren of renoveren waardoor uw riolering weer jaren meekan.

LEES MEER
Riool inspecteren

Riool Ontstoppen

Riolering verstopt? Heeft u problemen met een verstopte afvoer, gootsteen of toilet? Laat Rioolservice West uw riool of afvoer vakkundig ontstoppen.

LEES MEER
Riool inspecteren

Riool Reinigen

Wij kunnen met preventief onderhoud ervoor zorgen dat de kans op rioolproblemen aanzienlijk wordt verkleind. En de levensduur van uw riolering wordt verlengd.

LEES MEER
Contact opnemen

Rioolservice West reinigt uw riool grondig

Bij Riool Service West zijn goed opgeleide monteurs werkzaam die al vele jaren ervaring hebben in het reinigen van het riool. Kwaliteit, veiligheid en het milieu staan bij ons hoog in het vaandel. Wij werken daarom met de meest professionele apparatuur en geavanceerde technieken om u te helpen bij uw ontstoppingsprobleem.

Rioolproblemen kunt u opeens opmerken:

er dringt een onaangename geur binnen uw leefomgeving, de wc-pot vult zich met water dat niet meer wegloopt en zich blijft ophogen of het afvoerwater in uw gootsteen loopt minder snel weg. Van zo’n probleem wilt u zo snel mogelijk af. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar, zodat uw rioolprobleem in korte tijd kunnen worden opgelost.

Rioolinspectie door Rioolservice West

Een toekomstig rioolontstopping voorkomen?

Nadat ons ontstoppingsbedrijf uw rioolprobleem heeft opgelost, wilt u voorkomen dat u nog eens die stankoverlast uit uw riool ruikt. Door de riolering preventief met hoge druk te reinigen, houdt u het riool schoon. Dit preventief onderhoud zorgt ervoor dat ophopingen zich minder snel voordoen, waardoor u verstoppingen voorkomt.

Loodgieter in Westland De Lier met spoed nodig

Heeft u last van stankoverlast of een ander rioolprobleem?

Onze monteurs verhelpen dit probleem. Neem voor melding van uw probleem of meer informatie contact met ons op.

0174 – 725 814 of 
Neem contact op